Print opties

Sluiten

Mashed potato met broccoli en cheddar

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Zet een pan water op en breng aan de kook. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook de broccoliroosjes in 4 tot 6 min. beetgaar.
2
Snijd de paprika door de helft en vervolgens in reepjes van 0,5 cm dik. Snijd het groen van de bosui in dunne ringen.
3
Verwarm een pan op middelhoog vuur. Bak de spekreepjes in de droge pan in ongeveer 4 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
4
Bereid de Aviko Mashed Potato volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de Aviko Mashed Potato over de glazen. Verdeel hierover de broccoli, paprika, spekreepjes en cheddar. Maak het gerecht af met de gesneden bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.