Nachoschotel Met Gehakt En Zoete Aardappel
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Nachoschotel met gehakt en zoete aardappel

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappelen en snijd in kleine blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm.
2
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. Voeg het gehakt toe en rul dit. Voeg peper en zout naar smaak toe. Voeg vervolgens de doperwten, maïs en zoete aardappel toe bij het gehakt en bak nog 5 min. mee.
3
Verdeel het geheel over een ovenschaal. Verdeel hierover de tortillachips, gevolgd door de kaas. Zet de schaal 10 à 15 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Maak af met wat verse koriander en crème fraîche. Serveer met partjes limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Daan
Brenda van Eatertainment
Jennifer van Eatertainment
Daan
Jennifer van Eatertainment
Mirjan
Sam van Eatertainment
Meyer
Sam van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Nacho's
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via