Nachoschotel Met Gehakt En Zoete Aardappel
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Nachoschotel met gehakt en zoete aardappel

Een heerlijk gerecht voor op de bank in het weekend: de nachoschotel. Wij vullen deze schotel met gehakt, zoete aardappel, doperwten en meer! Een makkelijke maaltijd die je snel op tafel zet: de oven doet namelijk het meeste werk.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept nachoschotel met gehakt en zoete aardappel

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappelen en snijd in kleine blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm.
2
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. Voeg het gehakt toe en rul dit. Voeg peper en zout naar smaak toe. Voeg vervolgens de doperwten, maïs en zoete aardappel toe bij het gehakt en bak nog 5 min. mee.
3
Verdeel het geheel over een ovenschaal. Verdeel hierover de tortillachips, gevolgd door de kaas. Zet de schaal 10 à 15 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Maak af met wat verse koriander en crème fraîche. Serveer met partjes limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via