Print opties

Sluiten

Nachoschotel met gehakt en zoete aardappel

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappelen en snijd in kleine blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm.
2
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. Voeg het gehakt toe en rul dit. Voeg peper en zout naar smaak toe. Voeg vervolgens de doperwten, maïs en zoete aardappel toe bij het gehakt en bak nog 5 min. mee.
3
Verdeel het geheel over een ovenschaal. Verdeel hierover de tortillachips, gevolgd door de kaas. Zet de schaal 10 à 15 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Maak af met wat verse koriander en crème fraîche. Serveer met partjes limoen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.