In samenwerking met:
Pumpkin Spice Latte Met Rozemarijn Slagroom
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Pumpkin spice latte met rozemarijnslagroom

Fan van luxe koffie specials? Probeer dan zeker dit bijzondere recept! Een heerlijke pumpkin spice latte met rozemarijn slagroom. De verse pompoen geeft de koffie een volle smaak en de rozemarijn slagroom geeft de latte een speciale touch. De perfecte combinatie van heerlijke herfstsmaken!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pumpkin spice latte met rozemarijnslagroom

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de helft van de slagroom met 2/3 van de rozemarijn 10 min. op laag vuur. Zet de slagroom vervolgens in de koelkast en laat dit afkoelen.
2
Breng water aan de kook in een pan. Schil de pompoen en snijd in blokjes en kook in 10 min. gaar. Giet de pompoen af en pureer deze met een pureestamper of staafmixer de koek en speculaas kruiden en mayple syrup. Wrijf dit vervolgens door een zeef zodat er geen stukjes in de puree zitten.
3
Klop de rozemarijnslagroom samen met de overige slagroom stevig met een garde of mixer. Zet de koffie, meng met de pompoenpuree en roer dit door zodat het een geheel wordt. Zet de koffie, meng met de pompoenpuree en roer dit door zodat het een geheel wordt.
4
Ris de naaldjes van de overgebleven rozemarijn en snijd deze heel fijn. Verdeel de koffie over de glazen en schep hier vervolgens de rozemarijnslagroom over. Gareer de pumpkin spice latte met de karamelsaus en fijngesneden rozemarijn.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via