Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Meng het bietensap, kokosroom en palmsuiker in een pan en breng aan de kook. Laat even afkoelen. Gebruik de helft van de siroop in de koffie. De andere helft van de siroop kan worden bewaard voor later, bewaar dit koel.
2
Zet de espresso. Verdeel de siroop over de glazen. Schuim de Alpro Barista Oat op.
3
Schenk de opgeschuimde Alpro Barista Oat in het glas. Giet er daarna heel langzaam de espresso bij. De espresso sijpelt zo door de schuimlaag heen en blijft op de laag Barista Oat liggen. Zo ontstaan mooie laagjes.
pink koffie
pink koffie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Cuisine
Hollands
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via