In samenwerking met:
Pinsa Romana Met Mortadella En Pistache
Niveau
Gemiddeld
Tijd
5 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Pinsa romana met mortadella en pistache

Al eens gehoord van pinsa? Pinsa is een kruising tussen een knapperig pizza recept en luchtige focaccia. Deze variant met mortadella en gehakte pistachenoten staat al in 10 minuten op tafel. Heerlijk voor bij de borrel!

Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Pinsa romana met mortadella en pistache

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de pinsa in het midden van een bakplaat en strooi de pistache eromheen. Bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Haal uit de oven, bestrijk de pinsa met ½ van de olijfolie en beleg met de mortadella. Scheur de burrata in stukken en verdeel erover. Hak de pistachenoten grof en strooi over de pinsa. Besprenkel met de overige olijfolie en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout. Snijd in stukken en serveer direct.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via