Rode Kool Stamppot Met Zoete Aardappel En Rookworst
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Rode kool stamppot met zoete aardappel en rookworst

Een goedgevulde stamppot, wij houden ervan. Niet alleen omdat stamppot een voedzaam gerecht is, maar ook omdat je er allerlei kanten mee op kunt. Deze smaakvolle, kleurrijke stamppot maak je met zoete aardappel, rode kool en appel.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept rode kool stamppot met zoete aardappel en rookworst

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Giet water in een pan, voeg de zoete aardappelblokjes toe en kook zacht in ca. 15 min. Snijd ondertussen de appels in kleine blokjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de appelblokjes en rode kool kort aan.
2
Giet de zoete aardappels af, voeg de melk, roomboter en kaneel toe en pureer tot een stamppot. Meng de appel en rode kool door de zoete aardappel. Breng de stamppot op smaak met zout en peper.
3
Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer bij de stamppot.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via