Sinaasappel in een tiramisu? Jazeker. De frisse sinaasappel gaat perfect samen met de romige mascarpone. Als je eens iets speciaals op tafel wil zetten, dan is dit zeker een goed idee! En of deze sinaasappeltiramisu moeilijk te maken is? Helemaal niet.
Deze sinaasappeltiramisu bevat de klassieke elementen van een tiramisu zoals mascarpone en lange vingers, maar dan met een twist. Zo zit er geen alcohol en geen koffie is, waardoor het geschikt is voor kinderen. De sinaasappel en rozemarijn vormen een fris-kruidige combinatie die je gasten zal verrassen. Je kunt dit dessert extra feestelijk maken door de tiramisu in een glaasje te serveren en te decoreren met chocolade. Pure chocolade en sinaasappel zijn een gouden combi!
Tip: toch alcohol toevoegen? Voeg eens een triple sec toe voor extra citrussmaak!
Sinaasappel in desserts vinden wij heerlijk fris! Zo is dit sinaasappel cheesecake glaasje met mango een echte aanrader! Niet alleen in desserts, maar ook in tussendoortjes is het gebruik van fruit onwijs lekker. Kies bijvoorbeeld eens voor het maken van een bananenbrood of muffins met appel.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment