Deze s’mores rolls zijn alles wat je wilt van een guilty pleasure snack: smeuïg, knapperig, sticky en onweerstaanbaar. Denk aan de klassieke s’mores met een twist. Zacht croissantdeeg gevuld met chocolade en verkruimelde koekjes, afgewerkt met marshmallow fluff en gesmolten chocolade.
Tip: je kan de melkchocolade eventueel ook smelten in de magnetron.
Ben jij al bekend met deze heerlijke zoete Amerikaanse lekkernij? S’mores zijn eigenlijk heel simpel om te maken. Het is een graham cracker sandwich met daartussen chocolade en zachte marshmallows. Vaak worden s’mores bereid op de barbecue, maar je kan het ook zeker klaarmaken in de oven. Heb je een barbecue op de planning staan? Ga dan zeker eens voor deze chocolade-kardemomkoekjes met s’mores dip. Deze smakelijke traktatie is ideaal om de barbecueavond mee af te sluiten. Lekker gezellig met zijn allen crackers dippen. Ook voor de wat koudere dagen zijn s’mores altijd een goed idee, het is wat ons betreft hét antwoord wanneer je lichaam snakt naar comfort food.
Wil je een variant maken op de klassieke s’mores? Probeer eens deze s’mores flappen. In plaats van appel vullen we het bladerdeeg met marshmallows en chocolade. Het resultaat? Onweerstaanbare s’mores flappen! Liefhebber van cinnamon rolls? Ga dan aan de slag met onze s’mores rolls. Deze guilty pleasure is zeker een succes. Het zachte croissantdeeg vullen we met chocoladepasta, toppen we af met verkruimelde digestive koekjes, marshmallow fluff, wat extra chocolade en marshmallows en vervolgens branden we dit kort aan voor een gekaramelliseerd effect. Heerlijk!
Liefhebber van de klassieke brownie? Ga dan ook zeker voor deze twist en maak s‘mores brownies. Dankzij de knapperige bodem van digestive koekjes, de smeuïge brownie en de zoete verrassing van het gebrande eiwit bovenop is deze brownie goddelijk van smaak. En het fijne is: het is helemaal niet moeilijk om te maken!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment