Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Rol het croissantdeeg uit op een snijplank of schoon werkblad. Besmeer het deeg volledig met de chocoladepasta.
2
Verkruimel ¾ van de digestive koekjes en strooi over de chocoladepasta. Rol het deeg strak op vanaf de korte zijde en snijd in 6 gelijke plakken. Leg de rolletjes in een ovenschaal en bak 15–18 min. tot goudbruin en gaar.
3
Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
4
Verdeel de marshmallow fluff over de bovenkant van de rolls. Drizzle de gesmolten chocolade over de rolls. Breek de overige digestive koekjes in stukjes. Snijd de marshmallows doormidden en leg op elke roll een halve marshmallow en een digestive koekje. Gebruik een gasbrander om de marshmallows en marshmallow fluff licht te karameliseren.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.