Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min
1
Mix het water met de spinazie in een blender tot een glad mengsel. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe aan een kom en mix dit door elkaar met je handen. Voeg vervolgens het spinaziemengsel toe en kneed het geheel.
2
Voeg wanneer de bloem voor de helft is opgenomen de olie toe, zodat het geheel soepeler wordt. Kneed het deeg stevig in 10 min. tot een soepel en zacht deeg. Voeg extra bloem toe wanneer het deeg nog te veel plakt.
3
Maak vervolgens kleine porties van 60 gr per stuk en vorm deze tot balletjes.
4
Laat de deegballetjes ongeveer een half uur rusten op een bord met daaroverheen vershoudfoliefolie of een schone, natte doek.
5
Rol vervolgens de deegballetjes zo dun mogelijk uit tot een ronde vorm.
6
Verwarm een koekenpan en bak de wraps aan beide kanten in 2 min. droog, tot de wrap licht gebakken is.
7
Leg de wraps na het bakken direct op een bord met daaroverheen aluminiumfolie. Hierdoor wordt de damp opnieuw opgenomen en blijven de wraps iets soepeler.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via