Tonijn Quinoa Salad In A Jar Met Vinaigrette
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Tonijn quinoa ‘salad in a jar’ met vinaigrette

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Meng de witte wijnazijn met de mosterd, kappertjes en honing. Klop de olijfolie erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
2
Spoel de quinoa goed af met koud water en bereid volgens de instructies op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen tot kamertemperatuur. Halveer de cherrytomaten en mozzarellabolletjes.
3
Vul de jar opeenvolgend met de vinaigrette, de mozzarella, de quinoa, de tonijn, de cherrytomaten en de ijsbergsla. Bewaar de jars tot gebruik in de koelkast. Even schudden voor gebruik!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via