Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de spitskool, rode kool en wortel in dunne reepjes. Meng de gesneden groenten met de mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de bloemkoolroosjes klein en bak ze in een koekenpan met olie tot ze licht gebruind zijn. Besprenkel de bloemkool met de Santa Maria Taco Seasoning Mix en verhit kort mee
3
Verwarm de Mexican Chili Beans in een pan. Verwarm vervolgens de tortilla's in een hete koekenpan of warm op in de magnetron.
4
Verdeel het koolsla mengsel over de tortilla’s en schep de bonen en de bloemkoolroosjes op de koolsla. Top de tortilla’s af met verse koriander. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden. Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!
Vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla
Vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Balans
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via