Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla

Dit ziet er toch heerlijk uit? Een smakelijke Tex-Mex maaltijd zonder vlees! Romige koolsla, bonen en bloemkool vormen het fundament voor dit vrolijke en daarbij ook ontzettend lekkere tortilla recept. Maak het gerecht af met een koude Heineken 0.0 erbij, genieten! Bekijk hier ook een variant van het recept met vlees.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Snijd de spitskool, rode kool en wortel in dunne reepjes. Meng de gesneden groenten met de mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de bloemkoolroosjes klein en bak ze in een koekenpan met olie tot ze licht gebruind zijn. Besprenkel de bloemkool met de Santa Maria Taco Seasoning Mix en verhit kort mee
3
Verwarm de Mexican Chili Beans in een pan. Verwarm vervolgens de tortilla's in een hete koekenpan of warm op in de magnetron.
4
Verdeel het koolsla mengsel over de tortilla’s en schep de bonen en de bloemkoolroosjes op de koolsla. Top de tortilla’s af met verse koriander. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden. Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Gluten
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via