Vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de spitskool, rode kool en wortel in dunne reepjes. Meng de gesneden groenten met de mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de bloemkoolroosjes klein en bak ze in een koekenpan met olie tot ze licht gebruind zijn. Besprenkel de bloemkool met de Santa Maria Taco Seasoning Mix en verhit kort mee
3
Verwarm de Mexican Chili Beans in een pan. Verwarm vervolgens de tortilla's in een hete koekenpan of warm op in de magnetron.
4
Verdeel het koolsla mengsel over de tortilla’s en schep de bonen en de bloemkoolroosjes op de koolsla. Top de tortilla’s af met verse koriander. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden.
Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.