Vispastei is een traditioneel Brits gerecht. Het bestaat uit een visragout met een deksel van deeg. Het gerecht leent zich goed om allerlei soorten vis en schaaldieren in te verwerken. Wij gaan deze keer voor kabeljauw en Hollandse garnalen.
Tip: Je kunt ook gemakkelijk een eenpersoonsportie maken in een kleinere ovenschaal.
Je verwacht het misschien niet meteen, maar bij deze vispastei past de Zinfandel van Peter Flemming uitstekend. Deze rode wijn is karaktervol en zit vol geconcentreerd fruit. Het vleugje vanille triggert de neus, maar wanneer je deze wijn geproefd hebt wordt het nog fraaier. Een mooie wijn die perfect aansluit bij dit visgerecht!
Ontdekken wat jouw smaakprofiel is, zodat je wijnspijscombinaties kunt kiezen afgestemd op jouw smaak? Doe de test en ontvang 25% korting op je bestelling bij Wijnvoordeel.nl!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment