Print opties

Sluiten

Wentelteefjes met lemon curd, kokosyoghurt en blauwe bessen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Steek met een uitsteker of serveerring 6 rondjes uit het brood. Kluts het ei en voeg de melk toe. Breng op smaak met de kaneel. Haal elk broodrondje circa 20 sec. door het mengsel (10 sec. aan elke kant). Leg het brood daarna op een bord.
3
Zet een koekenpan op middelhoog vuur en smelt hier de olie (of boter) in. Bak de broodrondjes circa 2 min. aan elke kant totdat het licht begint te verkleuren. Bak de gebakken wentelteefjes nog een paar min af in de oven voor een extra knapperige korst.
4
Leg een wentelteefje op een bord. Bestrijk de bovenkant met wat lemon curd en strooi hier blauwe bessen overheen. Leg hier een wentelteefje op en beleg nogmaals met lemon curd en blauwe bessen. Leg hier een laatste wentelteefje op en top af met kokosyoghurt, lemon curd en blauwe bessen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.