Zoete Aardappelrosti Met Cheddar En Bonencreme
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Zoete aardappelrösti met cheddar en bonencrème

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Rasp de zoete aardappels. Mix het ei, de melk, bloem, een snufje zout, kardemompoeder, gemberpoeder, chilipoeder en geraspte zoete aardappel samen tot een beslag. Verdeel het beslag in gelijke porties.
2
Giet de bonen af en mix samen met de mirin rijstwijn en een snufje zout in een blender of keukenmachine tot een gladde crème.
3
Snijd de lente-ui in fijne ringen en zet apart.
4
Bak de zoete aardappelrösti op het gourmetstel of in een pan. Keer de rösti om zodra de onderkant krokant is en verdeel hier wat cheddar overheen. Haal van het gourmetstel of uit de pan als de rösti gaar is.
5
Garneer de zoete aardappelrösti met bonencrème, lente-ui en sesamzaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Bijgerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Hollands
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Aardappel
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via