Loïs en Tijn moederdagplank
  • Home
  • Ontbijtplank van Tijn en Loïs

Ontbijtplank van Tijn en Loïs

Op zoek naar een leuke verrassing voor bijvoorbeeld Moederdag of een verjaardag? Maak deze goedgevulde ontbijtplank! Eatertainer Tijn en zijn zusje Loïs maken de plank voor hun mama en vullen ‘m met hartig gevulde croissants, yoghurt smoothies, brownie mugcakes en gevouwen pannenkoeken. De recepten zijn makkelijk te bereiden en kunnen door of met kinderen gemaakt worden.

Tijn_geel

Tijn stelt zich aan je voor

Yo mensen! Ik ben Tijn, 8 jaar oud. Thuis houden we enorm van lekker eten en samen in de keuken staan. Ik help graag met koken en natuurlijk met het opeten. Zoete snacks maken vind ik het allerleukste. Samen met mijn zusje Loïs hebben we geholpen met het maken van deze ontbijtplank.

Moederdagontbijtplank

De sharing plank

Eatertainer Tijn en zijn zusje Loïs hebben een heerlijke ontbijtplank samengesteld. Het is een goedgevulde plank met allerlei zoete snacks. De recepten zijn gemakkelijk en snel te bereiden, dus hij staat zo op tafel. Leuk om iemand mee te verrassen!

Duo Penotti Gevouwen Pan

Duo penotti gevouwen pannenkoeken met framboos en pistachenoten

De TikTok Wrap heb je ongetwijfeld voorbij zien komen. Een wrap wordt in vier delen verdeeld, lekker belegd en opgevouwen. Onze variant is er eentje met pannenkoeken met melk en witte chocolade pasta. De combinatie van framboos en chocolade is een klassieker die heerlijk smaakt. Maak af met pistachenootjes en je zoete ontbijtje is compleet.

Moederdagontbijtplank

Vullen van de plank

Een ontbijtje op bed is nog leuker met een goedgevulde plank. Vul de plank naast de recepten met:

  • Broodjes
  • Beleg (kaas en vleeswaren)
  • Chocolade
  • Notenmix

 

Vul de plank eerst met de gerechtjes, vul de gaten tussen de gerechtjes op met de overige snacks en verras jouw mama, oma of geliefde op Moederdag!

Moederdagontbijtplank