Hartig belegde croissants met pesto
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Hartig belegde croissants met pesto

Een croissant mag niet ontbreken bij het ontbijt of bij de brunch. Ham en kaas is een gouden combinatie, maar met de toevoeging van wat extra ingrediënten wordt deze nog lekkerder. Onze hartige croissants maken we met ham, kaas, pesto, sla en tomaat.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Hartig belegde croissants met pesto

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
Kookmodus
1
Snijd de croissant in de lengte doormidden. Besmeer een helft met pesto. Verdeel een handje sla over het geheel.
2
Snijd de tomaat in plakjes, halveer plakken ham en kaas. Verdeel over de croissant.
3
Strooi de Italiaanse kruiden eroverheen en vouw de croissant dicht.
Moederdagontbijtplank

Maak de ontbijtplank compleet

Eatertainers Tijn en Loïs hebben een overheerlijke ontbijtplank voor je samengesteld! Op de sharing plank vind je 4 ontbijt recepten die lekker zijn voor het hele gezin. Van een hartige belegde croissant tot een brownie mugcake en een yoghurt smoothie. Maak de plank voor een uitgebreid ontbijt (of een uitgebreide brunch) in het weekend!

Uitgebreid ontbijt als verrassing gepland staan voor Moederdag? Maak de gehele Moederdag ontbijtplank!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via