Duo penotti gevouwen pannenkoeken met framboos en pistachenoten
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Duo penotti gevouwen pannenkoeken met framboos en pistachenoten

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Bereid de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen.
2
Halveer de frambozen en hak de pistachenootjes grof.
3
Snijd de pannenkoek tot de helft in. De pannenkoek wordt belegd in kwarten. Beleg de eerste kwart met witte chocoladepasta, gevolgd door een kwart frambozen, melk chocoladepasta en als laatste de pistachenoten.
4
Vouw de pannenkoek. Begin links onderin. Vouw de hoek omhoog. Vouw vervolgens naar rechts en eindig de vouw naar beneden. Druk voorzichtig aan.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Soort
Pannenkoeken
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via