• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 13: ravioli met pompoen, flatbread pizza’s met chorizo en meer!
Schnitzel met pastinaakfrietjes
Lifestyle

Weekmenu week 13: ravioli met pompoen, flatbread pizza’s met chorizo en meer!

Tijd voor een heerlijk, gevarieerd weekmenu! Voor week 13 hebben we een weekmenu voor je samengesteld met onder andere pulled zalm met rijst, pasta bake met salami en een plantaardige ravioli met pompoen. Bekijk het nu en haal de boodschappen in huis!

Ravioli Met Pompoen 1

Ravioli met pompoen

Een heerlijke pasta kan iedere dag van de week! Wij trappen deze mooie, nieuwe week daarom af met deze ravioli met pompoen. Een plantaardige maaltijd met lekker veel groenten. Makkelijk te maken, vol van smaak!

Pulled Zalm Met Rijst 1 Kopie

Pulled zalm met rijst

Pulled pork of pulled chicken heb je vast al eens gegeten, maar wist je dat je ook heel gemakkelijk pulled zalm kan maken? Dit recept bewijst het! De pulled zalm combineren we met rijst, komkommer en een heerlijke saus van ketjap en sojasaus.

Kimchi fried rice met gochujang

Kimchi fried rice met gochujang

Op woensdag zetten we een Koreaanse maaltijd op tafel, namelijk kimchi fried rice. De fried rice bereiden we met gochujang, een gefermenteerde chilipasta met lekker veel smaak. Heerlijk in combinatie met bosui, nori, sesamzaadjes en koriander!

Traybake Met Scampi 1

Traybake met scampi

Het ideale van een traybake is dat je alle ingrediënten samen op de bakplaat doet, het de oven in schuift en de oven de rest van het werk van je overneemt. Deze traybake maken we van aardappelpartjes, pompoenblokjes, scampi en zongedroogde tomaat. Natuurlijk met lekker veel kruiden!

Flatbread pizza’s met chorizo

Flatbread pizza’s met chorizo

Het weekend starten wij het liefst met heerlijk comfort food, zoals deze flatbread pizza’s met chorizo. De pizza is klaar in een kwartiertje, ideaal om snel te maken nadat je thuiskomt van de vrijmibo op kantoor!

Schnitzel met pastinaakfrietjes

Schnitzel met pastinaakfrietjes

Wist je dat je van pastinaak heel goed frietjes kan maken? Bak de frietjes vervolgens in de oven met wat kruiden en serveer met een heerlijke schnitzel met pepersaus. Lekker voor de zaterdagavond!

Pasta bake met salami

Wanneer je geen zin hebt om op zondag uren in de keuken te staan, maar je wél een voedzame maaltijd op tafel wilt zetten, is deze pasta bake met salami de oplossing. In het pastagerecht worden lekker veel groenten verwerkt, terwijl je dat helemaal niet merkt!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via