• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 52: feestelijke kerstrecepten, comfort food en meer!
Pasta Ovenschotel Met Camembert En Guanciale2
Lifestyle

Weekmenu week 52: feestelijke kerstrecepten, comfort food en meer!

Met de feestdagen voor de deur hebben we een feestelijke weekmenu voor je klaarstaan! Vol inspiratie voor je kerstdiner. Heb je de feestdagen achter de rug? Dan hebben we heerlijke comfort food recepten voor je gemaakt. Denk aan een pulled eend burger en pasta ovenschotel. Dat wordt zeker genieten!

Maandag – Brioche met tonijntartaar

Nog op zoek naar een verrassend hapje voor het kerstdiner? Probeer deze krokante brioche met tonijntartaar met Aziatische smaakmakers! In 25 minuten staat dit heerlijke voorgerechtje al op tafel. Ideaal om mee te starten!

bietenn

Dinsdag – Biet wellington met rode wijnsaus 

Bij ons kerstdiner staat er deze biet wellington zeker op het menu. Een absolute blinkvanger dat barst van de verschillende smaken. Met een walnoten-champignonvulling, rode bietjes met geitenkaas en spinaziepannenkoek tik je alle smaakpapillen aan!

Gefrituurd Rijstvel Met Tomaten Tartaar2

Woensdag – Gefrituurde rijstvel met tomatentartaar

Deze gefrituurde rijstvel met tomatentartaar toch een prachtig kunstwerk? Dit kleurrijke voorgerecht is een echte blikkenvanger. Het is een echte smaaksensatie. Zo is het fris, romig en hartig tegelijkertijd. Een vegetarisch recept waar iedereen van gaat smullen!

Champagne Risotto Met Garnalen2

Donderdag – Champagne risotto met grote garnalen

Voor wie geen zin heeft om uren in de keuken te staan, wil deze champagne risotto proberen! De romige risotto brengen we op smaak met champagne en wat saffraan en maken we compleet met Argentijnse grote garnalen en een knapperig kaaskrokantje.

Vrijdag – Chocolade dennenappels

Tweede kerstdag geen plannen? Duik samen met de kids de keuken in en maak deze feestelijke chocolade dennenappels! Ontzettend leuk om te maken en ze zijn ook nog eens hartstikke lekker. Je maakt deze dennenappels namelijk van brownie en chocolade cornflakes!

Pulled Eend Burger Met Ketjap Mayonaise2

Zaterdag – Pulled eend burger met ketjap-mayonaise

Heerlijk gegeten tijdens de feestdagen, maar heb je veel ingrediënten over? Tover het om tot een leftover maaltijd! Zo verwerken we in dit recept overgebleven eend, rode kool en briochebroodjes. Het resultaat? Goddelijke pulled eend burgers met ketjap-mayonaise.

Zondag – Pasta ovenschotel met camembert  

Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn het vaak gekke dagen waarbij je niet goed weet wat je moet eten. Wij hebben het antwoord: comfort food. Deze pasta ovenschotel met camembert en guanciale is romig, lekker en schuif je na 15 minuten de oven in. Perfect voor deze zondag!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via