Deze romige ravioli met pompoen en rode pesto heeft enorm veel smaken en texturen. Een feestje voor elke dag van de week! En hij is ook nog eens geheel plantaardig. Wedden dat je het niet eens merkt?
Pasta is een favoriet in vele keukens over de hele wereld. Zo eten Nederlanders gemiddeld zo’n 8,8 gram pasta per jaar. Niet zo gek dus dat we zo dol zijn op pasta recepten. Traditionele recepten kan je gemakkelijk met een paar aanpassingen geheel plantaardig maken. Zo kan je toch genieten van een romige pasta, maar dan vegan! Zo ook deze ravioli met pompoen. Door te kiezen voor vegan ravioli en plantaardige rode pesto is het recept al gemaakt zonder dierlijke producten. Net zo smaakvol!
Probeer naast deze ravioli met pompoen ook eens een van onze andere vegan pasta recepten. Denk aan deze mac & cheese uit de oven. We horen je denken, er zit kaas in, maar niets is minder waar! Met ingrediënten als zoete aardappel en mosterd creëren we de heerlijke, romige saus. Zeker weten dat dit jouw nieuwe favoriete recept wordt!
Een andere plantaardige pasta die ontzettend lekker is, is deze spaghetti met walnotensaus. Deze maaltijd zit boordevol eiwitten dankzij de walnoten. Zo heb je de dierlijke producten helemaal niet nodig. De walnotensaus maak je met rucola, knoflook, brood, olijfolie, citroensap, peper en zout en natuurlijk walnoten. Het resultaat is een heerlijke saus en een voedzaam gerecht.
Liever een pasta met meer groenten? Ga dan voor deze pasta met tomaat-auberginesaus. Met maar 7 ingrediënten en 20 minuten van je tijd maak je al dit gerecht. De saus maken we met aubergine, tomatenblokjes en een lekkere bouillon. Serveer met grof gehakte basilicum en smakelijk eten! Laat je inspireren en kies vaker voor een vegan pasta recept, zoals dit lekkere pasta pesto recept met gebakken feta en broccoli.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment