• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 29: orzo met chorizo, romige citroenpasta en meer!
Salade Met Perzik 2
Lifestyle

Weekmenu week 29: orzo met chorizo, romige citroenpasta en meer!

Tijd voor zomerse gerechten! Van een heerlijke citroenpasta tot zoetzuren garnalen met couscous en papillote met groenten en witvis. Wat wordt jouw nieuwe favoriete gerecht? Doe inspiratie op en stel vandaag nog jouw weekmenu samen!

Orzo Met Chorizo 2

Orzo met chorizo

De week starten met een snelle maaltijd, dat willen we allemaal wel! Met deze orzo met chorizo lukt dit gegarandeerd. De maaltijd staat in 20 minuutjes op tafel én je hebt er niet veel ingrediënten voor nodig. Een heerlijke start van de week!

Italiaanse Witte Bonenschotel Uit De Slowcooker

Italiaanse witte bonenschotel uit de slowcooker

Kies voor gemak op dinsdag! Deze Italiaanse witte bonenschotel bereid je in de slowcooker. Zet de slowcooker in de ochtend aan en laat het gerecht rustig garen. Zo kan je ‘s avonds genieten van een voedzame maaltijd!

Garnalen In Zoetzure Saus 2

Zoetzure garnalen met couscous

Wanneer het lekkerder weer is, wil je waarschijnlijk niet te lang in de keuken staan. Deze zoetzure garnalen met couscous zijn dan ook in 15 minuutjes klaar! De couscous bereid je in visbouillon, waardoor het een heerlijke smaak krijgt.

Flatbread Crispy Chili Biefstuk 2

Flatbread met crispy chili biefstuk

Ook zo gek op flatbread? Het leuke is dat je het met vrijwel alles kan combineren! Wij kiezen voor flatbread met crispy chili biefstuk. Makkelijk om te maken, enorm smaakvol én het valt bij iedereen in de smaak!

romige citroenpasta met guanciale en pistachekruim

Romige citroenpasta met guanciale en pistachekruim

De Italiaanse keuken is én blijft favoriet van velen! Deze romige citroenpasta met guanciale en pistachekruim is echt een aanrader. Je hebt maar 8 ingrediënten en een kwartiertje tijd voor nodig om dit heerlijke gerecht te maken.

Salade Met Perzik 2

Salade met perzik en noten

Een zomerse salade mag natuurlijk niet ontbreken! De salade met perzik en noten is perfect voor deze tijd van het jaar. De perziken zijn nu op hun best en combineren ontzettend goed met de pecannoten, mozzarella en avocado.

Papillote met groenten en witvis

‘En papillote’ is het garen van vis in een soort ‘pakketje’. Dit pakketje vullen we in dit recept met kabeljauw, soepgroenten, cherrytomaatjes en citroensap. Bereid dit in de oven en top de papillote met groenten en witvis vervolgens af met bieslook en dille. Lekker met aardappeltjes!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via