aziatische noodles met schnitzelreepjes
Niveau
Beginner
Tijd
30 min
Bevat vis
Bevat vlees

Aziatische noedels met schnitzelreepjes

Tonkatsu is een Japans gerecht dat lijkt op een gepaneerde varkensschnitzel. In dit gerecht geven wij noedels een Aziatische touch door de toevoeging van een eenvoudige variatie op tonkatsu saus. Deze goedgevulde maaltijd zet je binnen no-time op tafel.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept aziatische noedels met schnitzelreepjes

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Breng een pan water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzel in 5 à 8 min. per kant gaar en krokant op middelhoog vuur.
2
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een pan en bak de wokgroente 7 min. op hoog vuur.
3
Meng voor de saus de tomatenketchup, worcestershiresaus, poedersuiker, sojasaus en appelsap in een kom. Rooster de sesamzaadjes kort in een koekenpan op lage temperatuur.
4
Meng de noedels door de wokgroente en roer hier een deel van de saus doorheen. Verdeel de noedels over de borden en leg de schnitzelreepjes op de noedels. Garneer met sesamzaadjes. Serveer de overige saus apart.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Vis
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via