aziatische noodles met schnitzelreepjes
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Aziatische noedels met schnitzelreepjes

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Breng een pan water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de wokgroente 7 min. op hoog vuur.
2
Meng voor de saus de tomatenketchup, worcestershiresaus, poedersuiker, sojasaus en het appelsap.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzel in 5 à 8 min. per kant gaar en krokant op middelhoog vuur. Snijd vervolgens in reepjes. Meng de noedels door de wokgroente en roer hier een deel van de saus doorheen. Leg de schnitzelreepjes op de noedels en garneer met de overige saus en sesamzaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Melk
  • Soja
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Angelica
Brenda
Angelica
Brenda
Angelica

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Noedels
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via