Deze overheerlijke udon noodles met Aziatische groenten en sappige knoflook garnalen worden op smaak gebracht met nasi & bami kruiden. Een snel en smaakvol gerecht waarbij de verschillende structuren en smaken fantastisch tot zijn recht komen. Ideaal voor een doordeweekse avond!
Variatietip: liever een vegetarisch recept? Vervang de garnalen dan door tofu!
Ben je op zoek naar een lekker recept voor het avondeten? Maak dan udon noodles! Met udon noodles kan je eindeloos variëren qua ingrediënten. Of je nu gaat voor een gerecht boordevol groenten, het compleet maakt met wat vis, vlees of een vegetarische topping, de keuze is reuze!
Ga bijvoorbeeld voor het makkelijke recept van udon noodles met garnalen. Zo gemaakt, vol van smaak. Ook lekker: udon noodles met gestoofde paksoi en wokgarnalen. Deze sesam pinda noodles met sticky chicken zijn trouwens ook goddelijk van smaak en zeker een aanrader om eens te maken in het weekend! Udon noodles kan je ook verwerken in een soep, zoals deze romige kokosnoedelsoep met kip gyoza. Heerlijk voor wanneer je wel van wat spice houdt in je eten. Kortom: udon noodles zijn het antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment