WSM Nasi & Bami Udon Noodles Met Garnalen 02 V2
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Udon noodles met garnalen

Deze overheerlijke udon noodles met Aziatische groenten en sappige knoflook garnalen worden op smaak gebracht met nasi & bami kruiden. Een snel en smaakvol gerecht waarbij de verschillende structuren en smaken fantastisch tot zijn recht komen. Ideaal voor een doordeweekse avond! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Udon noodles met garnalen

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Snijd de onderkant van de paksoi en snijd in stukken van 3 cm. Maak de sugarsnaps schoon. Verwijder de steel van de rode peper en snijd deze samen met de bosui in ringen.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de sugarsnaps in 3 min. beetgaar. Haal de sugarsnaps uit de pan en bereid de udon noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking in het water van de sugarsnaps.
3
Verwarm een pan met de helft van de zonnebloemolie en bak de paksoi, sugarsnaps en helft van de rode peper en de helft van de bosui 3 min. Voeg de udon noodles en Verstegen WSM Nasi & Bami toe en roer dit door.
4
Verwarm ondertussen een andere pan met de overige zonnebloemolie en bak de garnalen 6 min. Hak de pinda’s grof.
5
Verdeel de udon noodles en garnalen over de borden en garneer met de gehakte pinda’s en de overige rode peper en bosui.

Variatietip: liever een vegetarisch recept? Vervang de garnalen dan door tofu!  

Aan de slag met udon noodles! 

Ben je op zoek naar een lekker recept voor het avondeten? Maak dan udon noodles! Met udon noodles kan je eindeloos variëren qua ingrediënten. Of je nu gaat voor een gerecht boordevol groenten, het compleet maakt met wat vis, vlees of een vegetarische topping, de keuze is reuze!  

Ga bijvoorbeeld voor het makkelijke recept van udon noodles met garnalen. Zo gemaakt, vol van smaak. Ook lekker: udon noodles met gestoofde paksoi en wokgarnalen. Deze sesam pinda noodles met sticky chicken zijn trouwens ook goddelijk van smaak en zeker een aanrader om eens te maken in het weekend! Udon noodles kan je ook verwerken in een soep, zoals deze romige kokosnoedelsoep met kip gyoza. Heerlijk voor wanneer je wel van wat spice houdt in je eten. Kortom: udon noodles zijn het antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’!  

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Schaaldieren
  • Gluten
  • Vis
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?