Op zoek naar een makkelijk en lekker gerecht? Deze gado gado met linzen, mie en een heerlijke pindasaus is precies wat je dan nodig hebt! Met knapperige spitskool, paprika, komkommer en taugé, is dit een smakelijke en voedzame maaltijd. Voeg wat gebakken uitjes en kroepoek toe voor de ultieme crunch!
Variatietip: vervang de linzen eens door kikkererwten en varieer met de groenten. Zo zijn groenten als paksoi, sperziebonen, champignons en wortel julienne ook erg lekker in een gado gado.
Tip: weinig tijd om in de keuken te staan? Maak dan gebruik van een kant-en-klare satésaus.
Deze gado gado met linzen, mie en pindasaus is een heerlijke en snelle maaltijd vol smaak en het perfecte antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Gevuld met knapperige groenten zoals spitskool, paprika, komkommer en taugé, is dit gerecht een perfecte mix van smaken en texturen. Het is eenvoudig te maken en kan variëren met verschillende groenten zoals paksoi of sperziebonen. Serveer met gebakken uitjes en cassave kroepoek voor een extra crunch. Perfect voor een voedzame lunch of avondmaaltijd! Probeer deze lekkere gado gado met linzen en pindasaus vandaag nog en geniet van een gezond recept op je bord.
Om in het straatje van gado gado recepten te blijven, zetten wij nog een aantal recepten op een rijtje voor je. Naast deze gado gado met linzen is het bijvoorbeeld ook lekker om eens deze vegetarische gado gado met satésaus en seroendeng te maken. De satésaus geeft het gerecht nét dat beetje extra pit en zorgt voor een smaakvolle toevoeging. Deze plantaardige gado gado bowl is ook erg lekker en zo gemaakt. In 35 minuten geniet je van een bowl met gekruide tempeh, sperzebonen en pindasaus. De rijst vervangen we door bloemkoolrijst voor een extra portie groenten en een koolhydraatarm recept.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment