Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Kook het water en gebruik 2/5 deel voor het zetten van de rooibosthee. Laat deze 5 minuten trekken en laat vervolgens afkoelen.
2
Schenk het overige water in een pan met de basterdsuiker en breng het geheel opnieuw aan de kook.
3
Kook de tapiocaparels gedurende 4 minuten in de suikersiroop. Giet af en vang de siroop op in een schaal.
4
Laat de siroop afkoelen en spoel de parels intussen met water. Voeg de parels opnieuw met de siroop.
5
Verdeel de parels over de glazen en schenk hier overheen de rooibosthee. Meng vervolgens met ijsblokjes en schenk als laatste de melk over het geheel.
6
Roer het geheel goed door en serveer eventueel met een bubble tea rietje.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via