Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Bubble tea (Boba) met rooibos
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1 l water
4 zakjes rooibosthee
300 gr bruine basterdsuiker
140 gr droge zwarte tapiocaparels
100 ml verse melk van Mijn Melk zo van de boerderij
12 ijsblokjes
1
Zelf Bubble tea maken: Kook het water en gebruik 2/5 deel voor het zetten van de rooibosthee. Laat deze 5 minuten trekken en laat vervolgens afkoelen.
2
Schenk het overige water in een pan met de basterdsuiker en breng het geheel opnieuw aan de kook.
3
Kook de tapiocaparels gedurende 4 minuten in de suikersiroop. Giet af en vang de siroop op in een schaal.
4
Laat de siroop afkoelen en spoel de parels intussen met water. Voeg de parels opnieuw met de siroop.
5
Verdeel de parels over de glazen en schenk hier overheen de rooibosthee. Meng vervolgens met ijsblokjes en schenk als laatste de melk over het geheel.
6
Roer het geheel goed door en serveer eventueel met een bubble tea rietje.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.