Latte macchiato à la framboise

Koffie recepten

Koffie cupcakes met walnoten

Koffie is één van de oudste en populairste dranken ter wereld. De meeste mensen kunnen de dag niet beginnen zonder een lekker ‘bakkie pleur’. Maar er is nog veel meer mogelijk met koffie. Van espresso martini tot de TikTok hype: dalgona coffee en van een affogato tot een koffie ijstaart. Liefhebbers van koffie zitten hier goed!

Stroopwafel Koffie

Bijzondere koffies

De standaard koffies zijn bij iedereen bekend: een heerlijke cappuccino, latte of toch een espresso? Maar wanneer je een keer iets bijzonders wilt maken van je koffie kun je een van onderstaande speciale koffies uitproberen. Ben jij dol op stroopwafels? Dan moet jij zeker deze stroopwafel koffie proeven!

Espresso Martini

Koffie cocktails

De espresso martini is één van de meest bekende koffie cocktails en is al een tijd ontzettend populair. Heb jij na het diner ook wel eens last van een after-dinner dip? Dan is de espresso martini zeker een goed idee! Liever een andere cocktail? Maak dan bijvoorbeeld de heerlijke romige tiramisu cocktail of één van onze andere recepten.

Huisgemaakte Ijskoffie

Koffie met een bijzonder smaakje: Kopi luwak

Heb je wel eens gehoord van de Kopi Luwak? Dat is de duurste koffiesoort ter wereld en is afkomstig uit Indonesië. Deze koffie is zo bijzonder, omdat de koffiebonen worden opgegeten en uitgepoept door katten. Hierdoor krijgen ze een speciale smaak. Doordat dit ‘productieproces’ zo lang duurt, variëren de prijzen voor een kopje van deze koffie van €30 tot €100!

Dalgona Koffie

Workshop met koffie

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe je de beroemde Dalgona koffie van TikTok maakt? Onze eatertainer Judith laat je dit in een korte workshop zien die onder het recept te vinden is. Kijk je snel mee?

Uitgelicht: een heerlijke Macchiato

Geniet van deze verrukkelijke macchiato: een intense espresso gecombineerd met melk en slagroom. Deze macchiato met caramel is een echte must-try. Succes verzekerd!