Print opties

Sluiten

Ei burgertjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Kook de eieren gedurende 10 min. Spoel koud met water. Pel de eieren en snijd doormidden in de lengte. Verwijder de eidooiers en houd apart.
2
Prak de eidooiers fijn en meng met de yogonaise. Knip de bieslook in kleine stukjes en roer door het eimengsel. Breng op smaak met peper.
3
Bak het ontbijtspek uit in een pan tot ze krokant zijn. Halveer de plakjes. Snijd de tomaat in plakjes. Verdeel de kaas in vier stukken en was de sla.
4
Snijd de bolling van één helft van het ei eraf zodat deze plat is en op deze kant netjes blijft liggen. Verdeel een toef eivulling in het ei.
5
Beleg met sla, tomaat, een plakje kaas, uitgebakken spek en een toefje eimengsel. Eindig met de andere helft van het ei.
6
Bestrooi met wat zwart sesamzaad en prik er een prikkertje doorheen. Herhaal dit met de andere eieren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.