Fruitsalade met gegrilde kip en frambozendressing
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Fruitsalade met gegrilde kip en frambozendressing

Rood fruit in een hartig gerecht? Dat kan prima! Wij bewijzen het met deze fruitsalade met gegrilde kip en frambozendressing. Aardbeien, bosbessen, frambozen…kies zelf jouw favoriete fruit!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept fruitsalade met gegrilde kip en frambozendressing

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verhit een grillpan, wrijf de kipfilets in met 1 el olijfolie en gril ze in 5 min. per kant goudbruin en gaar, keer regelmatig om. Breng de kipfilets op smaak met peper en zout en snijd door de midden.
2
Meng de rode ui, frambozenjam, 2 el olijfolie en de rode wijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
3
Maak het fruit schoon en snijd grote stukken fruit wat kleiner. Meng de gemengde sla met de frambozendressing en verdeel over de borden. Leg het rood fruit en de kipfilets op de sla. Garneer met bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via