Fruitsalade met gegrilde kip en frambozendressing
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Fruitsalade met gegrilde kip en frambozendressing

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verhit een grillpan, wrijf de kipfilets in met 1 el olijfolie en gril ze in 5 min. per kant goudbruin en gaar, keer regelmatig om. Breng de kipfilets op smaak met peper en zout en snijd door de midden.
2
Meng de rode ui, frambozenjam, 2 el olijfolie en de rode wijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
3
Maak het fruit schoon en snijd grote stukken fruit wat kleiner. Meng de gemengde sla met de frambozendressing en verdeel over de borden. Leg het rood fruit en de kipfilets op de sla. Garneer met bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via