Satesaus Gourmet Gourmet Met Paddenstoelen Roerbak, Omelet, Zalmballetjes En Satésaus (2)
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat vis

Gourmet met paddenstoelen roerbak, omelet, zalmballetjes en satésaus

Als je gaat gourmetten, heb je altijd een gezellige avond! Je kunt alles op de plaat gooien wat je lekker vindt en van alles wat proeven. Probeer de volgende keer als je gaat gourmetten deze recepten. Geserveerd met satésaus is dit een heerlijke toevoeging aan de avond!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten omelet
Ingrediënten zalmballetjes
Ingrediënten paddenstoelen roerbak

Recept gourmet met paddenstoelen roerbak, omelet, zalmballetjes en satésaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Meng voor het omeletmengsel eieren, sojasaus, sambal, melk, zout en peper en kluts tot een glad mengsel. Snijd de bosui fijn en rooster de sesamzaad goudbruin in een droge pan Schenk in een bakje en zet apart.
2
Snijd voor de zalmballetjes de zalm in grove stukken. Voeg toe aan een keukenmachine en meng totdat het mengsel niet helemaal glad is, maar er kleine stukjes in zitten. Meng met de gember, sereh, panko en het zout. Vorm 8 balletjes ter grootte van een golfbal.
3
Meng voor de paddenstoelen roerbak de paddenstoelenmix met de spekjes. Ris de blaadjes tijm van de takjes en meng door de paddenstoelen en spekjes.
4
Snijd de verschillende soorten vlees in stukjes. Verdeel in bakjes en serveer het geheel met de satésaus bij de gourmet.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Soja
  • Pinda
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Vlees
Zalm
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via