Print opties

Sluiten

Gourmet met paddenstoelen roerbak, omelet, zalmballetjes en satésaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten omelet
Ingrediënten zalmballetjes
Ingrediënten paddenstoelen roerbak
1
Meng voor het omeletmengsel eieren, sojasaus, sambal, melk, zout en peper en kluts tot een glad mengsel. Snijd de bosui fijn en rooster de sesamzaad goudbruin in een droge pan Schenk in een bakje en zet apart.
2
Snijd voor de zalmballetjes de zalm in grove stukken. Voeg toe aan een keukenmachine en meng totdat het mengsel niet helemaal glad is, maar er kleine stukjes in zitten. Meng met de gember, sereh, panko en het zout. Vorm 8 balletjes ter grootte van een golfbal.
3
Meng voor de paddenstoelen roerbak de paddenstoelenmix met de spekjes. Ris de blaadjes tijm van de takjes en meng door de paddenstoelen en spekjes.
4
Snijd de verschillende soorten vlees in stukjes. Verdeel in bakjes en serveer het geheel met de satésaus bij de gourmet.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.