Hamburger met yoghurtsaus, rode ui en veldsla
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Hamburger met yoghurtsaus, rode ui en veldsla

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd de rode ui in ringen en bak deze glazig in de boter. Haal de uien uit de pan en bak in dezelfde pan de burgers 4,5 min. per kant.
2
Hak ondertussen de muntblaadjes fijn en rasp de groene schil van de limoen. Pers vervolgens de limoen uit. Meng deze met de yoghurt, rasp en sap van de limoen, honing en komijnpoeder. Roer dit door elkaar tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de broodjes open en rooster deze 2 min. in een droge pan zodat de binnenkanten iets krokant worden.
4
Beleg de broodjes met veldsla, de burger, saus en gebakken uien. Serveer de overige saus apart bij de burger.
Wijntip van Yves

Primitivo

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Burgers
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via