Kneed & Klaar Plantburgers Klassiek Gekruid Smashburger Met Koolsalade 2
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Smashburger met koolsalade

Geniet van deze makkelijke en smaakvolle smashburgers van peulgehakt. De smashburger is door het zure van de augurk en het knapperige van de koolsalade perfect in balans! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Smashburger met koolsalade

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Hak de platte peterselie grof en meng met de helft van de mayonaise, kool peen mix, Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout. Snijd de kuitsla los en was onder stromend water.
2
Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Plantburgers – Klassiek gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm een pan met de helft van de olijfolie, leg de burgers in de pan en druk deze plat met een spatel. Bak de burgers 7 min. Draai halverwege de baktijd om en leg de cheddarkaas op de burgers.
4
Verwarm ondertussen een andere pan met de overige olijfolie en rooster de hamburger broodjes goudbruin.
5
Meng de overige mayonaise met de Verstegen Guilt Free - Tomato Ketchup.
6
Verdeel de helft van de ketchup mayonaise over de hamburgerbroodjes en beleg met de koolsalade, smashburgers, augurk en kuitsla. Serveer de smashburgers met de overige ketchup mayonaise.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via