Kneed & Klaar Plantburger Klassiek Gekruid Klassieke Plantburger Met Gebakken Ui 02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Klassieke plantburger met gebakken ui

De klassieke tijdloze smaken van een hamburger in combinatie met een zelfgemaakte plantburger zorgen voor een heerlijk samenspel tussen smaken en texturen. De plantburger is snel en makkelijk gemaakt, ideaal voor een drukke doordeweekse avond.   

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Klassieke plantburger met gebakken ui

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de tomaten in plakken van 5 mm. Haal de bladeren van de ijsbergsla los. Pel en snijd de ui in ringen. 
2
Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Plantburger klassiek gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met 2/3 van de olijfolie en bak de burgers in 8 min. gaar. 
3
Verwarm ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de uienringen glazig.  
4
Verdeel de hamburgerbroodjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5 min. in de oven.
5
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en verdeel de burgersaus eroverheen. Beleg de broodjes met de ijsbergsla, tomaat, plantburgers en gebakken ui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via