Print opties

Sluiten

Hamburger met yoghurtsaus, rode ui en veldsla

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Snijd de rode ui in ringen en bak deze glazig in de boter. Haal de uien uit de pan en bak in dezelfde pan de burgers 4,5 min. per kant.
2
Hak ondertussen de muntblaadjes fijn en rasp de groene schil van de limoen. Pers vervolgens de limoen uit. Meng deze met de yoghurt, rasp en sap van de limoen, honing en komijnpoeder. Roer dit door elkaar tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de broodjes open en rooster deze 2 min. in een droge pan zodat de binnenkanten iets krokant worden.
4
Beleg de broodjes met veldsla, de burger, saus en gebakken uien. Serveer de overige saus apart bij de burger.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.