Kneed & Klaar Plantburger Pittige Jalapeño Pittige Plantburgers Met Cheddar 02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Pittige plantburgers met cheddar

Deze sappige, spicy plantburgers bieden een perfecte balans tussen textuur en smaak. Met een kick van pittigheid worden je smaakpapillen wakker geschud. Met deze burgers zet je zeker iets lekkers op tafel voor liefhebbers van pittige en kruidige smaken. 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Pittige plantburgers met cheddar

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Rasp de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter), halveer en pers de vrucht uit.
2
Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en snijd in stukken. Hak de koriander grof. Mix de avocado, de helft van de koriander, limoenrasp, Verstegen Zwarte peper, Verstegen Zeezout en de helft van de olijfolie met behulp van de staafmixer tot een guacamole.
3
Snijd de jalapeño peper in dunne plakken. Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Plantburger pittige jalapeño volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verwarm een pan met de overige olijfolie en bak de plantburgers 6 min. Leg de cheddarkaas op de burgers en laat smelten met de deksel op de pan.
5
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden. Verwarm een droge pan en rooster de hamburgerbroodjes goudbruin.
6
Verdeel de guacamole over de hamburgerbroodjes en beleg met de plantburgers, jalapeño peper en de overige koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via