In dit recept voor hartige taart wordt gebruik gemaakt van blindbakbonen: door het deeg eerst te bakken met deze bonen (en zonder vulling) wordt het deeg goed krokant en niet slap. Door het gebruik van ei en verschillende roomsoorten krijgt deze hartige taart een extra romige vulling. Wij maken deze taart met zalm, maar de taart kan ook bereid worden met een andere vissoort.
Blijft de quiche te nat? Verleng de oventijd per 5 minuten en houd de quiche goed in de gaten.
Tip: blindbakbonen zijn verkrijgbaar bij de (grotere) supermarkt en/of bij een huishoudwinkel.
Sauvignon Blanc is een van de populairste druivensoorten en omdat hij ideaal is voor beginnende wijndrinkers zie je hem overal in de horeca op de kaart staan. Hij is namelijk fris, heeft een fruitige smaak en frisse zuren.
Collin-Bourisset Sauvignon Blanc L’Incontournable 2018: deze mooie droge witte wijn met lekker frisse aroma’s van groene appel en florale tonen gaan goed samen bij het groene en stevigere karakter van de asperges. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment