Hartige taart met zalm, Hollandse garnalen en groene asperge
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Hartige taart met zalm, Hollandse garnalen en groene asperge

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
35 min
Totale tijd
50 min
1
Verwarm de oven voor op 170ºC. Haal het taartdeeg uit de vriezer.
2
Vet de taartvorm in met de boter. Verdeel het taartdeeg over de vorm en druk goed aan. Prik de bodem in met een vork en bekleed met bakpapier. Leg blindbakbonen in de taartvorm en bak de quichebodem 15 min. in de oven.
3
Splits 1 ei en bewaar het eigeel. Meng het eigeel samen met de andere eieren, melk, slagroom en de crème fraîche. Snijd de dille fijn en voeg samen met peper en zout toe aan het beslag.
4
Breek de zalm in stukken en verdeel samen met de Hollandse garnalen en groene asperges over de bodem. Giet het eimengsel eroverheen. Zet 35 min. in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Wijntip van Yves

Sauvignon Blanc

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Weekdieren
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

H.P.Raaijmakers
Jennifer van Eatertainment
John Wevers
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Quiche & Hartige taart
Groene asperges
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via