Print opties

Sluiten

Hartige taart met zalm, Hollandse garnalen en groene asperge

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
35 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 170ºC. Haal het taartdeeg uit de vriezer.
2
Vet de taartvorm in met de boter. Verdeel het taartdeeg over de vorm en druk goed aan. Prik de bodem in met een vork en bekleed met bakpapier. Leg blindbakbonen in de taartvorm en bak de quichebodem 15 min. in de oven.
3
Splits 1 ei en bewaar het eigeel. Meng het eigeel samen met de andere eieren, melk, slagroom en de crème fraîche. Snijd de dille fijn en voeg samen met peper en zout toe aan het beslag.
4
Breek de zalm in stukken en verdeel samen met de Hollandse garnalen en groene asperges over de bodem. Giet het eimengsel eroverheen. Zet 35 min. in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.