Gevulde wraps, een snelle en makkelijke avondmaaltijd! Vul de wraps met o.a. vegetarisch Gehackt, kidneybonen en mais. Top af met vegan haver fraîche en vegan geraspte kaas.
Mijn menu planner
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Recept klassieke wortel wraps met vegetarisch gehackt
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in reepjes van 1x2 cm. Laat de mais en kidneybonen uitlekken.
2
Pel en snijd de rode ui in dunne halve ringen en de ijsbergsla fijn. Snijd 1 limoen in partjes.
3
Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook glazig. Voeg de paprika toe en bak 4 min. mee. Voeg vervolgens het Gehacktmanschap toe en bak rul in 3 min. Voeg de mais, kidneybonen, burrito kruiden en sap van 1 limoen toe, roer goed door en zet het vuur uit.
4
Verwarm de Knorr Veggie wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de haver fraîche over het midden van de wraps gevolgd door het Gehacktmengsel, rode ui en ijsbergsla. Maak af met de geraspte kaas en vouw dicht.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment