Koreaanse Gehaktballetjes Met Perzik Sriracha Saus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Koreaanse gehaktballetjes met perzik-sriracha saus

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200˚C.
2
Meng het gehakt met ei, knoflook, sriracha, gember, lente ui, zout, peper en panko broodkruim.
3
Vorm kleine gehaktballetjes van ongeveer 2,5 cm doorsnee en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
4
Bak de gehaktballetjes 20-25 minuten in de oven tot ze gaar zijn.
5
Meng ondertussen de perzikjam met de sojasaus en sriracha in een kom en schep hier de gehaktballetjes doorheen zodra ze klaar zijn, zodat alle gehaktballetjes bekleed zijn met een laagje saus.
6
Garneer met de bieslook en serveer met rijst en een frisse salade of als borrelhapje.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Bijgerechten
Borrelhapjes & snacks
Soort
Ovengerechten
Vlees
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via