Koreaanse gehaktballetjes met perzik-sriracha saus
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
20 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200˚C.
2
Meng het gehakt met ei, knoflook, sriracha, gember, lente ui, zout, peper en panko broodkruim.
3
Vorm kleine gehaktballetjes van ongeveer 2,5 cm doorsnee en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
4
Bak de gehaktballetjes 20-25 minuten in de oven tot ze gaar zijn.
5
Meng ondertussen de perzikjam met de sojasaus en sriracha in een kom en schep hier de gehaktballetjes doorheen zodra ze klaar zijn, zodat alle gehaktballetjes bekleed zijn met een laagje saus.
6
Garneer met de bieslook en serveer met rijst en een frisse salade of als borrelhapje.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.