Deze krans gemaakt van croissantdeeg kan je delen met al je tafelgenoten! Het croissantdeeg besmeren we met frambozenjam, waardoor het een heerlijke, zoete traktatie wordt. Even afbakken in de oven, aftoppen met verse frambozen en bestuiven met poedersuiker en het genieten kan beginnen. Heerlijk voor bij de paasbrunch of het paasontbijt, maar ook als tussendoortje of voor bij de koffie of thee. Deze heerlijke lekkernij kan eigenlijk altijd!
De rollen croissantdeeg uit de supermarkt kennen we natuurlijk allemaal al lang. Maar wist je dat je hier niet alleen de standaard croissantjes van kan maken? Dit deeg leent zich juist uitstekend voor allerlei verschillende zoetigheden en biedt een perfect toetje voor na de lunch! Tijd voor variatie, daarom delen wij een aantal van onze favorieten met jou!
Naast deze krans van croissantdeeg, kan je van (vers) croissantdeeg ook heel goed croissantwafels maken. Van het croissantdeeg maak je croissants, die je vervolgens bakt in een wafelijzer. Combineer met verse slagroom en aardbeien voor een heerlijke lekkernij.
Zelf een chocoladebroodje maken? Met croissantdeeg lukt dit gegarandeerd! Deze chocolade croissants maken we met Kinder Chocolade. Met maar 4 ingrediënten maak je deze heerlijke croissants die perfect zijn voor het (paas)ontbijt of de (paas)brunch. Wedden dat de kids gek zijn op dit heerlijke broodje?
Een andere aanrader zijn deze kanelbullar met kandijsuiker. Deze broodjes zijn een typische Zweedse lekkernij, maar met croissantdeeg maak jij ze heel gemakkelijk zelf. En buitenom dat ze heerlijk smaken, zien ze er ook nog eens ontzettend leuk uit!
We sluiten af met een hartige favoriet. Deze pesto caprese croissants zijn niet alleen lekker voor de lunch of brunch, maar passen ook heel goed bij een high tea. Het croissantdeeg vul je met pesto, tomaat en mozzarella. Een Italiaanse klassieker in een Frans jasje!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment