Dit gevulde paasei met pistache cheesecake is een feestelijke traktatie voor Pasen. Een knapperige paasei van pure chocolade gevuld met een romige pistachevulling maakt dit dessert onweerstaanbaar. Top het geheel af met pistachenoten, pistachepasta, frisse frambozen en munt en het genieten kan beginnen!
Heb jij met Pasen een gezellige paasbrunch met familie of vrienden gepland? Dan mag na een uitgebreide brunch een zoete lekkernij als afsluiter niet ontbreken! Met dit heerlijke dessert zet je een kleurrijk en smaakvol gerecht op tafel waar iedereen blij van wordt.
Kies voor chocolade in de hoofdrol en ga aan de slag met deze goddelijke paasfudge. De fudge is lekker smeuïg en toppen we af met paaslekkernijen als mini dragee eitjes, chocolade paashaasjes en gevulde paaseitjes. Het resultaat is kleurrijk én mega lekker van smaak. Deze chocolate chip koekjes met paaseitjes zijn ook leuk om te maken. Duik samen met de kids de keuken in en ga aan de slag. De chocolate chip koekjes maken we nog lekkerder door er chocolade paaseitjes aan toe te voegen. Heerlijk!
Voor wie iets verrassends op tafel wil zetten is het gevuld paasei met pistache cheesecake aan te raden. Het grote chocolade ei vullen we met een onweerstaanbare pistache cheesecake vulling en toppen we af met knapperige pistachenoten, romige pistachepasta, frisse frambozen en wat muntblaadjes. De show stelen? Maak een passievrucht en witte chocoalde spiegeltaart. De taart is een echt pronkstuk en de smaak is subliem. Het is een uitdaging om de taart te maken, maar het is het meer dan waard! De combinatie van het zuurtje van de passievrucht met de zoete witte chocolade is een match made in heaven. Tip: verdeel het maken van deze heerlijke taart over twee dagen in verband met de rusttijden van de taart.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment