Een loaded potato, maar dan met een Aziatisch tintje! Deze gepofte aardappel vullen wij met zelfgemaakte atjar, satésaus en stukjes komkommer. Helemaal veganistisch en bovendien heel makkelijk zelf te maken.
Bekijk ook deze video om te zien hoe we het recept maken!
Tip: Weinig tijd? Gebruik kant-en-klare atjar in plaats van de witte kool.
Bekijk ook andere varianten van deze loaded potato: met spekjes en cheddar of met gehakt en maïs.
Wat een leuk gerecht, deze loaded potato! Heel veel smaken komen samen. Dit vraagt om een wijn met veel smaak. Mijn keuze valt op een rode wijn bij dit gerecht.
Tenuta Giustini QVIS Negroamaro heeft alles in zich om dit gerecht aan te kunnen. Heerlijk rijp rood fruit, stoere kruidigheid en hele zachte tannines. Serveer de wijn iets frisser dan normaal. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment