In samenwerking met:
Noedels Met Kipfilet En Pindasaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Noedels met kipfilet en pindasaus

Weinig tijd maar wel een lekkere maaktijd serveren? Dit simpele wokgerecht staat binnen 20 minuten op tafel. De voorgesneden wokgroenten nemen een hele hoop snijwerk uit handen en dat scheelt tijd! Een heerlijke kleurrijke maaltijd met kipfilet, Chinese stijl wokgroenten en zelfgemaakte pindasaus.

Houd je van koken? Kook een portie meer voor iemand in jouw buurt en ontdek hoe leuk en makkelijk het is om iemand te helpen. Meld je aan als thuiskok bij Stichting Thuisgekookt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept noedels met kipfilet en pindasaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verhit een droge koekenpan op laag vuur en rooster hierin de pinda’s samen met de geraspte kokos ongeveer 2 min. en zet apart.
2
Breng in een steelpannetje de pindakaas samen met het water, sambal, ketjap en kokosmelk al roerend aan de kook.
3
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verhit de wokolie in een wok op middelhoog vuur. Bak de kipfiletblokjes ongeveer 6 min. Voeg de wokgroenten toe en bak het geheel nog 4 min.
5
Voeg de pindasaus toe aan de kip en groenten. Meng de gekookte noedels door het geheel.
6
Snijd het groen van de lente-ui in ringetjes. Schep de noedels in een kom of diep bord. Maak het gerecht af met de gebrande pinda’s, geraspte kokos en lente-ui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Gluten
  • Noten
  • Melk
  • Pinda
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via