Print opties

Sluiten

Noedels met kipfilet en pindasaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit een droge koekenpan op laag vuur en rooster hierin de pinda’s samen met de geraspte kokos ongeveer 2 min. en zet apart.
2
Breng in een steelpannetje de pindakaas samen met het water, sambal, ketjap en kokosmelk al roerend aan de kook.
3
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verhit de wokolie in een wok op middelhoog vuur. Bak de kipfiletblokjes ongeveer 6 min. Voeg de wokgroenten toe en bak het geheel nog 4 min.
5
Voeg de pindasaus toe aan de kip en groenten. Meng de gekookte noedels door het geheel.
6
Snijd het groen van de lente-ui in ringetjes. Schep de noedels in een kom of diep bord. Maak het gerecht af met de gebrande pinda’s, geraspte kokos en lente-ui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.