Oerhollandse Stamppot Bowl
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Oerhollandse stamppot bowl

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin.
2
Verwarm een grillpan. Halveer de cherrytomaten en snijd de uien ieder in 8 partjes. Besprenkel met olijfolie. Gril de ui op middelhoog vuur totdat deze glazig en zacht is. Voeg de cherrytomaten toe en gril kort mee.
3
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking en houdt daarna warm op laag vuur. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Schep de aardappelpuree in 2 diepe kommen. Verdeel de andijvie, gehaktballetjes, rode ui en cherrytomaten over de puree. Schep de jus over de gehaktballetjes en garneer het gerecht met wat tuinkers.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Balans
Soort
Stamppot
Bowls
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via